Heeft u vragen? Of wilt u graag contact met ons opnemen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ons bellen op: 0800-0162 (maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur). U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres: info@sociaalwijkteam.nl.

Noodgeval  

Noodgeval

Klachten  

U bent niet tevreden?

Bent u niet tevreden over hoe u bent behandeld door een medewerker van het Sociaal Wijkteam Oosterhout? Of bent u het niet eens met de beschikking die u heeft gekregen?
Volg dan de stappen uit onze klachtenprocedure.

Download onze klachtenprocedure

Onze medewerkers

 

Hallo, mijn naam is Benja en ik heb een opleiding gevolgd tot pedagoog en heb dus kennis en ervaring met gezinnen en opvoeden. Tijdens mijn werk help ik ook bij het maken van een plan bij andere vragen. Bijvoorbeeld over het ontlasten van mantelzorgers of het hebben van een positieve dag invulling. In alle rust luister ik graag naar uw verhaal en vraag, zodat ik u met u mee kan denken over een mogelijke oplossing.

 

Mijn naam is Anouck. Ik ben opgeleid als psycholoog en ben meerdere jaren als behandelaar werkzaam geweest in de psychiatrie en de revalidatiezorg. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij het sociaal wijkteam in Oosterhout. In gesprek probeer ik mensen zoveel mogelijk de kans te bieden te vertellen waar zij tegen aan lopen in het dagelijks leven en ze hierbij op hun gemak te laten voelen. Daarnaast probeer ik op een creatieve manier mensen naar hun vragen te laten kijken en ze zelf tot een plan van aanpak te laten komen.

 

Mijn naam is Freddy. Na jarenlang te hebben gewerkt in de Jeugdzorg vanuit een gedwongen kader werk ik momenteel met veel plezier binnen het sociaal wijkteam Oosterhout. Door aansluiting te zoeken, het netwerk te betrekken en nieuwsgierige vragen te stellen ondersteun ik de burger bij het verhelderen van zijn hulpvraag om vervolgens mee te denken over mogelijke vervolgstappen.

 

Hoi, mijn naam is Amy. Nadat ik werkzaam ben geweest als Sociaal Cultureel Werker in Oosterhout ben ik gestart bij het Sociaal Wijkteam. Mensen ondersteunen bij het helder krijgen van hun vraag en het maken van een plan is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Er zijn veel mogelijkheden in Oosterhout om actief deel te nemen aan de maatschappij, hier heb ik dan ook altijd aandacht voor in gesprekken.

 

Ik ben Janine en ik ben begonnen als verpleegkundige in de zorg voor kinderen met verstandelijke en psychiatrische beperkingen. Daarna ben ik opgeleid tot pedagogische gezinsbegeleider. Al mijn kennis en ervaring neem ik mee de wijk in waarbij ik mensen ondersteun die vragen hebben op allerlei gebieden, zoals zorg, opvoeden, vrije tijd en dagbesteding. Dit maakt het voor mij erg boeiend om bij het Sociaal Wijkteam te werken.

 

Mijn naam is Souad en ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker. Naast mijn ervaring binnen het algemeen maatschappelijk werk in Oosterhout heb ik gewerkt met gezinnen met vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Ik vind het fijn om samen met andere organisaties, vrijwilligers en collega’s, de burgers van Oosterhout te ondersteunen in hun proces om de zelfredzaamheid te vergroten.

Waar vind je ons?

Wijkteam Noord

Activiteitencentrum Dommelbergen

Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Let op: wij hebben géén vast spreekuur, binnenlopen mag, maar wij zijn wisselend aanwezig.

Wijkteam Midden

Activiteitencentrum De Slotjes

Slotjesveld 15
4902ZP Oosterhout

Let op: wij hebben géén vast spreekuur, binnenlopen mag, maar wij zijn wisselend aanwezig.

Wijkteam Zuid

Activiteitencentrum De Bunthoef

Bloemenhof 2
4904 CA Oosterhout

Let op: wij hebben géén vast spreekuur, binnenlopen mag, maar wij zijn wisselend aanwezig.

Hoofdkantoor

Postadres Sociaal Wijkteam

Klappeijstraat 44
4901 HE Oosterhout

Let op: wij hebben géén vast spreekuur, binnenlopen mag, maar wij zijn wisselend aanwezig.